LOMMON OIKAISU

Mikä on PDR-tekniikka?

PDR (Paintless Dent Repair) on turvallinen ja ympäristöystävällinen menetelmä auton lommojen oikaisemiseksi. Kuten menetelmän nimi osoittaa, PDR-menetelmässä ei käytetä maaleja tai täyteaineita.

Verrattuna perinteiseen oikomiseen, PDR on nopeampi, halvempi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Niin kauan kuin maalipinta ei ole vahingoittunut, PDR on erinomainen vaihtoehto korjaukseen.

Henkilökuntamme ovat ammattilaisia PDR-menetelmässä ja käytämme uusimpia työvälineitä korjaukseen.

Miten PDR toimii?

SataLommo käyttää erityisiä työkaluja luomaan painetta lommon takapuolelle. Tämän avulla lommo voidaan työntää sen alkuperäiseen muotoon. Jossain tapauksissa käytämme liimamenetelmää, jolla lommot voidaan vetää ulkopuolelta. Tämäkään menetelmä ei vahingoita maalipintaa. SataLommolla on käytössään yli 200 koukkua ympäri maailmaa saadaksemme parhaan mahdollisen tuloksen.

Huomioitavaa on, että kaikkia lommoja ei PDR-menetelmällä voida korjata jos esimerkiksi metalli on venynyt liikaa tai maalipinta on vaurioitunut. Arvioiden mukaan kuitenkin n. 80-90% kaikista lommoista on paikattavissa PRD-menetelmällä.

Ota yhteyttä jos autosi kaipaa ammattimaista lommojen oikomista!

Ota yhteyttä

Toimiiko PDR-menetelmä sinun autoosi?

Useimmiten lommot voidaan korjata onnistuneesti ilman suurempaa korjaustyötä. Poikkeuksia ovat tilanteet, joissa metalli on venynyt liikaa alkuperäisestä muodosta tai jos vaurioitunut alue on liian suuri.

Minkälaisia vaurioita PDR korjaa?

PDR on erinomainen vaihtoehto pienille lommoille, oven iskuille, raekuurojen vaurioille, pienille kolareille, lumen tai puiden aiheuttamille lommoille tai ilkivallan vaurioille.

Kauanko PDR-menetelmän käytössä menee aikaa?

PDR-palvelu kestää yleensä 15 minuutista muutaman tuntiin riippuen lommon suuruudesta. Tästä johtuen auto tulee valmiiksi jo samana päivänä. Suuremmille töille, kuten raekuuron aiheuttamille vahingoille, vaurioiden korjaaminen saattaa kestää muutaman päivän.

Paljonko PDR-menetelmä maksaa?

Yksi suurimmista haasteista menetelmässä on hinnoittelu. Jokainen työ on erilainen ja niissä on useita erilaisia seikkoja, jotka voivat vaikuttaa hintaan.

Miksi kannattaa valita PDR-menetelmä?

  • PDR ei vahingoita alkuperäistä maalipintaa
  • PDR-menetelmä on nopea. Joskus koko prosessi voi olla valmis 15 minuutissa!
  • PDR on kustannustehokasta, sillä sinun ei tarvitse ostaa uusia osia tai maaleja, jonka ansiosta se on perinteisiä metodeja halvempaa
  • PDR maksaa usein vähemmän kuin vakuutuksesi omavastuuosuus. Hinnat alk 120e, tavallinen parkkilommo n. 150-200e
  • PDR toimii yhtä hyvin alumiinin ja metallin kanssa
  • PDR:n avulla vältät maalierot ja voit säilyttää alkuperäisen maalipinnan
  • PDR on ympäristöystävällinen vaihtoehto, koska siinä ei käytetä mitään ympäristöä vahingoittavia kemikaaleja
  • PDR-menetelmä ei laske autosi jälleenmyyntiarvoa, kuten auton uudelleenmaalaaminen usein tekee
  • PDR-menetelmällä et yleensä edes tarvitse vakuutusta

Lommojen oikaisu raekuurojen vaurioille

Raekuurot voivat aiheutta isojakin vaurioita autoon, mutta onneksi aina on mahdollisuus korjata vauriot PDR-menetelmällä.

SataLommon henkilökunta on erikoistunut raekuurojen aiheuttamiin vaurioihin. Raekuurojen lommojen oikaisuilla voidaan säästää vakuutusyhtiöiden rahaa satoja tai jopa tuhansia euroja ja tulokset ovat usein parempia kuin perinteisillä metodeilla.

Yleisesti tällaisten vaurioiden korjaamiseen menee 1-2 päivää ja lopputulos on 100% alkuperäisen näköinen.

Omavastuu 0 euroa

LähiTapiola Länsi-Suomen Loisto- ja Laaja kasko -asiakkaat ovat nyt myös oikeutettuja yhden yksityiskäyttöisen henkilöauton lommon korjaukseen pysäköintiturvasta vuoden 2022 ja 2023 aikana ilman omavastuuta.

Edellytyksenä on, että korjaus voidaan suorittaa LähiTapiola Länsi-Suomen sopimuskumppanin toimesta maalipintaa rikkomattomalla PDR-korjausmenetelmällä ilman maalaustyötä ja varaosia.

Kysy lisää myynnistämme!

Toteutuksia